Netpanel oldalon dolgozik valaki?
Itt ilyen tallérokat lehet gyűjteni,én nem akarom átváltani sorsjegyre,akkor utalványt kapok.-
Mennyi utalványt fog érni 10-ezer tallér itt?
Azért csak megcsinálják úgy a genyók, hogy mindenképp az utalást kelljen választanunk....mert ez a 9000 pontért 5000-es utalvány baromira nem éri meg.
Ha tényleg így marad és kénytelen leszek az utalásra fanyalodni, akkor rámegyek a legnagyobbra, évi 1-szer kiutalom év vége felé (jól fog jönni karácsonyra), aztán az adózást felejtsék el :)
Hajtsa be a Nav a nagykutyákon, akik többszáz milliókat lenyúlnak....ne rajtunk akik pár tízezernyi jutalomért küzdünk egész évben :)
Kell adóznom a kapott összeg után?
Igen, a kérdőívek kitöltéséből származó jövedelem esetleges adóvonzatairól neked szükséges gondoskodni. Az adóvonzat mértékét több tényező befolyásolja, így általános tájékoztatást nem adhatunk.
Szerinted van olyan ember aki az innen származó pár tízezres bevételét fel fogja tüntetni az adóbevallásában és adózni utána? :)
Lehet mellélövök, de nem hiszem hogy a legkitartóbb kérdőív kitöltőnek is több lenne az éves kiutalása mint mondjuk 50-60 ezer Ft.
(Én tavaly 1 évig gyűjtögettem a pontokat - bár a kérdőívek nagyjából 30%-át nem tölthettem ki - így szedtem össze 27 ezer pontot, ami ugye 30 ezer utalványnak felelt meg).
Sokkal macerásabb ezt feltüntetni a bevallásban és akkor még 10-15 ezret fizessek be ezért, amiért 1 évig kínlódtam hogy összegyűjtsem.....nem ér annyit az egész.
Ha a több száz milliókat sikkasztók élnek mint Marci hevesen, akkor ránk sem fog törni a Tek, mert nem vallottam be a pár 10 ezer forintnyi kérdőíves bevételemet :D
Senki nem fog leadózni ez után, én csak betettem a hivatalos írásukat!
De a lényeg az,hogy ők nem vonnak le semmit-megkapod a bruttó összeget!
És ez a lényeg.
Bevallani meg nem muszáj.
Ugyan már,erre nincs kapacitása a NAV-nak.
Amúgy a NAV-akkor értesülne erről,ha a Netpanel 2025 év elején-februárban átadná az adatokat.-
Ez után a NAV-küldene egy bevallási tervezetet neked,amibe ez benne szerepel.
Ha a bevallási tervezetben nem lesz ez benne,akkor ne is szerepeltesd,a NAV-nem értesült erről.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!