Netpanel oldalon dolgozik valaki?
Itt ilyen tallérokat lehet gyűjteni,én nem akarom átváltani sorsjegyre,akkor utalványt kapok.-
Mennyi utalványt fog érni 10-ezer tallér itt?
Pénzben nem éri meg kérni...legalábbis nekem.
Volt év végén hogy kiválasztanak pár embert teszt jelleggel, hogy aki legalább 15ezer értékben váltott be pontot, ő választhat bankszámlára utalást is. Na én bekerültem ebbe a tesztbe, több lépcsőben kellett megadni adatokat hozzá. De mikor oda került a sor, hogy mondták hogy ez bevételnek számít, adózni kell belőle és azt hiszem 2 féle adót is írtak amit kell fizetni a kiutalás után, (adóbevallásban feltüntetni,stb) így nekem nem érte volna meg, ezért maradtam annál hogy akkor is és ezután is utalványra fogom beváltani a pontokat.
(15 ezer forintnyi kiutalásból kb. 10 és 11 ezer között lett volna a tiszta nyeremény adózás után)
Így igazából jobban megéri utalványban kérni (legalábbis nekem).
Nem azért gyűjtögetem szinte egész évben a pontokat hogy akkor majdnem a harmadát adóba visszafizessem.
Igen, a pénzbevétel a SZJA-adóba beszámít,ha adószámodat is kérik.-
Le is vonják ők?
Akkor senki nem választja a pénzt, inkább utalvány.
Nekem pedig tökéletes az utalvány :)
Én ha már nagy nehezen összeszedek egy bizonyos utalványra elegendő összeget, akkor már igen is abban az értékben kapjam meg ami jár es ne húzzanak még le több ezerrel adózás néven.
Ha van 27ezer pontom akkor utalványban 30at kapok...de ha a 27ezret kp-ban kérem, akkor megkapok belőle levonás után 22ezret (most mondtam egy számot).
Szócal lényegében 5ezer forinttal/ponttal lehúztak :)
Na ennek tudatában inkább utalványozok (mégha azzal be is vagyok egy üzletre korlátozva) minthogy a nehezen megszerzettpontjaim ilyen formában elvesszenek.
Sorry, úgy olvastam hogy ők vonják le :)
Mindegy ettől függetlenül is 27ezer pontnál 30 ezres utalvány jár, így 3 ezerrel előrébb vagyok mintha kp-ban kérném.
És nekem azért számít az a 3ezer plusz is, bármilyen szégyen is.
Hát nem lesz nagy utalvány!
2. Az utalvány igénylés változása:
Az eddig legkisebb értékű 3000 Ft-os vásárlási utalványt márciusban kivezetjük: ezt követően 5000 Ft értékű utalvány lesz elérhető 9000 Tallérért (az összes többi jutalomkifizetés banki utalással fog történni).
A postával kézbesített vásárlási utalvány nettó értékű, adózott jutalom, melynél a beváltáskor az egyszeri hazai kézbesítés költségeit, és az ügyintézés egyéb költségeit (ügyfélszolgálat, anyagköltség) is figyelembe vesszük.
Ezzel egyidejűleg – ugyancsak márciustól – életbe lépő további változások a jutalombeváltásnál:
1. Banki utalás igénylésének átváltási kulcsa márciustól:
5000 Tallérért -> 3000 Ft banki átutalás*
7000 Tallérért -> 5000 Ft banki átutalás
9000 Tallérért -> 7000 Ft banki átutalás
11000 Tallérért -> 10000 Ft banki átutalás
13000 Tallérért -> 13000 Ft banki átutalás
14000 Tallérért -> 15000 Ft banki átutalás
19000 Tallérért -> 20000 Ft banki átutalás
27000 Tallérért -> 30000 Ft banki átutalás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!