Hogy tudom újratelepíteni a laptopot?
Vettem egy Asus A53S típusú laptopot amin gyárilag win 7 van. Sok gépet raktam már újra de ebbe beletört a bicskám.
Windows 10-et szeretnék rá.
Hiába akarom hogy cd-ről boot-oljon bejön egy Asus ablak és nincs is lehetőség mást kiválasztani,a win 7-el telepíti magát újra.
Mi lehet a gond? Mit csinálok rosszul?
Másképp nem lehet csak az, hogy a Win.7 telepítő van a lemezeden.
Az újabb Win.10 telepítő Build-ek még DVD lemezre se férnek rá, csak 8GB-os pendrive-ra.
Itt le tudod tölteni és egy programot is kapsz (Media Creation Tool), amivel ki tudod írni a lemezképfájlt DVD -re vagy Pendrive-ra. BIOS-ban válaszd ki, hogy bootoljon lemezről vagy Pendrive-ról (attól függ mire írtad ki) és el kell indulnia a Windows 10 telepítőjének. Ott pedig majd ki tudod választani melyik partícióra/meghajtóra települjön. Fontos adatokat értelemszerűen mentsd le, mielőtt elkezded a telepítést.
Simán kiírható DVD-re. MS-ről lett letöltve...
Igen rátehető mert ebben a telepítőben esd-ben van az install fájl.
Kérdező
Win.10 telepítő egyáltalán nem fér rá egy cd lemezre mert 4GB felett vannak a Win.10 telepítő iso-k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!