Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról aki...

Mi a véleményetek arról aki sokat facezik?

Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 14:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Értelmetlen hülyeséggel tölti az idejét, ahelyett hogy kirándulna, játszana, csajozna/pasizna, stb.
2023. jún. 3. 15:04
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Mit lehet sokat csinálni facen?
2023. jún. 3. 15:13
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Közösségi média-függő, az a véleményem.
2023. jún. 3. 15:58
 4/17 anonim válasza:
31%
Lehet,hogy társalog rajta, az még elmegy.
2023. jún. 3. 16:33
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
Értelmetlen, hasztalan dologgal b*ssza el az értékes idejét ahelyett, hogy fontosabb dolgokkal foglalkozna.
2023. jún. 3. 19:09
 6/17 Hintalow ***** válasza:
74%
Hogy valszeg 30 èv feletti, a fiatalabb generációk már nem nagyon vannak rajta jelen 😀
2023. jún. 4. 09:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
#6 Sajnos a melóhelyemen nagyon sok 20-25 év közötti is egész nap azt a sz@rt nyomja. Én 28 évesen töröltem, most 33 vagyok, és egyáltalán nem hiányzik.
2023. jún. 4. 10:38
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

"Én 28 évesen töröltem, most 33 vagyok, és egyáltalán nem hiányzik."

Sajnos belefuthatsz olyanba, hogy valamiről érdeklődsz, és közlik, hogy a honlapjukon nem, de "minden megtalálható Facebook-on", "ott fog zajlani a további tájékoztatás/információcsere, lépj be a csoportba/kövesd a Fb oldalt hogy értesítve legyél" stb.

Az az átka ennek, hogy mindenhol ezt próbálják eröltetni, mégha az ember nem is akarja és ha valaki azt mondja hogy nincs jelen a Facebook-on, elképednek.

2023. jún. 4. 11:47
 9/17 anonim ***** válasza:
Az szerintem a messenger, egymással dumálnak
2023. jún. 4. 11:47
 10/17 Hintalow ***** válasza:

Hát èn 39 vagyok a korosztályomban jelen van, a fiam most 14 èves, neki már kb nem lètezik.

Ott van a választóvonal, hogy a gyerekek már nem nagyon szeretnek egy olyan platformon lenni, ahol a szüleik is jelen vannak.

Èn is annyira használom, hogy a hobbijaimnak ott vannak a tematikus csoportjai (mashol már nem is igazán) meg messenger offkorsz a kapcsolattartashoz / bárminek a leszervezèsèhez.

2023. jún. 4. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!