Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért halkul el a headsetemnek...

PandaaYxZ kérdése:

Miért halkul el a headsetemnek a jobb oldala?

Figyelt kérdés
Helló. kb 2 hete vettem egy fülhallgatót a gépemhez (Xiaomi Mi Basic In-Ear) és tök jó volt az 1. hétben nem volt semmi baj vele, de most meg azt tapasztaltam hogy valamikor a fülesnek a jobb oldala lentebb halkul, nem teljesen megy el a hang, hanem halkabb mint a bal oldalt. Utána meg felhangosodik a jobb oldalt de nem teljesen. Valaki tudja mi baja lehet? Nem nagyon szeretném vissza fele küldeni mert nincs meg a doboza se a papirja mert kidobom őket mindig... (tudom hülye vagyok)

2023. jún. 2. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a Samsungom csinálta ezt. Nem volt rá megoldás. A szerviz cserélte (állítólag) a hibás darabot egeszben, de a hiba visszajött. Végül visszaadták az árát.

A fene se tudja, h ilyen egyszerű dolgot hogyan bírnak elbarmolni ezekben. :(

2023. jún. 2. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ellenőrizd a csatlakozót, az tud ilyet okozni, próbáld meg másik gépen/telefonon/lejátszón. Ha így is ugyanez a baja akkor csere. Illetve próbáld még azt ki, hogy fordítva teszed be, ha így a halkulás is megfordul akkor a füles a rossz, de ha ugyanúgy jobb oldalon hallod halkabban akkor a hallásoddal van baj.
2023. jún. 2. 13:50
 3/5 A kérdező kommentje:
2. megnéztem telefonon ott megy mind a 2 oldal rendesen, forditva nem tudom betenni mert 2 jack hely van a gépen elől az egyik csak füles a masik meg füles/mikrofon és a mikrofon jack et ha a füles helyére teszem akkor nincs hang.
2023. jún. 2. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:
most pl megy rendesen gépen de valamikor a jobb oldal lehalkul
2023. jún. 2. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
A Samsungos vagyok, elfelejtettem hozzátenni, h ez egy tws (true wireless, teljesen vezetéknélküli) füles volt. Ha neked kábeles a cucc, akkor az egy más ügy.
2023. jún. 2. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!