Sony ericcson headsetemen nem szól csak az egyik a jobb oldali pedig nem rég vettem b egy hónapja. Mi lehet vele?
Figyelt kérdés
meglehet csinálni? ha mozgatom ott ahol a mobilba megy bele akkor néha szól kimozdul vagy mi van vele?2009. nov. 23. 19:24
1/3 anonim válasza:
Érintkezési hiba valszeg. Én is most vettem vagy 3 hete a Media Markt-ban és ott azt mondták ha vmi gond van számla ellenében fél évig vissza lehet vinni, szal ha neked is van ilyesmi lehetőséged akkor vidd vissza :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem meg van törve a kábel,valoszinü attol hogy összecsomosodott te kigubancoltad és véletlenül elszakadt az egyik rézfonál a burkolaton belül.
3/3 anonim válasza:
Nem lehet,hogy a tüskék nem jól állnak?
Nekem is Sony Ericsson-om van,már 3 éves lesz,és most kezd hasonló problémám lenni vele :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!