Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik formátumú könyvek...

Melyik formátumú könyvek olvashatók számítógépen, laptopon is, e-book nélkül? (csak hogy tudjam, melyeket érdemes letöltenem)

Figyelt kérdés

2023. máj. 29. 07:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Attól hogy meggondoltad magad, még azzal kezdted... így egészen más a leányzó fekvése... Megjegyzem, olvasni telefonon is lehet, én 3,7"-en is olvastam. Ráadásul otthon olvasni elég egy olcsóbb tablet is szerintem.
2023. máj. 29. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#3-as hozzászólásban írta, hogy volt ebook olvasója, tönkrement, és most gyűjt egy újra...

Nekem most egy Alcor Myth LED ebook olvasóm van. Eközött, és egy Kindle PaperWhite 3 között vacilláltam sokáig, mert bár ez hardveresen gyengébb, de nekem nagyon tetszik a kijelzője. Olyan, mint egy megsárgult, régi könyv lapjai.

A prc-t nem tudja olvasni, de epubot, mobit, pdf-et, rtf-et, txt-t, fb2-t igen. A háttérvilágítása nagyon jó, ezt leszámítva viszont tényleg gyenge hardveresen, néha le is fagy.

Én mindig epub-ba konvertálok, azzal eddig sosem volt gondom.

2023. máj. 29. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
Ez akkor egy gyenge tablet saját rendszerrel. Persze otthon, vagy nem túl erős fénynél semmi gond az LCD-vel. 10 éve nekem is volt hasonlóm (Prestigio), elővettem a villamoson, és semmit sem láttam...
2023. máj. 29. 15:40
 14/14 A kérdező kommentje:

3. komment : "Nem volt szükségem efféle tudásra, mert amíg tönkre nem ment az e-book, a Calibre programmal a legtöbb formátumot konvertálni tudtam."

A neten való olvasás számomra nem végleges megoldás, igen sok időt muszáj feküdnöm, hol itthon, hol kórházban. Úgyhogy amint lehet, veszek egy újat ebből a strapabíró, megbízható modellből. Szinte a nap 24 órájában ott van, ahol én és nem csupán dekor. Megszoktam őt, na, járt utat meg járatlanért...inkább nem! Előbb eszembe jut magamhoz venni, ha nagyritkán elmegyek valahová, mint pl. a 10.000 Ft-os butatelóm....amit egyébként többet használok óraként, mint telefonálásra. Mobilfüggőség helyett nálam az olvasás hiánya okoz(na) durva elvonási tüneteket.

2023. máj. 29. 16:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!