Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Garanciás számítógépet mennyi...

Garanciás számítógépet mennyi idő alatt javítanak szervizben?

Figyelt kérdés

A Pcx üzlethez adtam le a héten pénteken, onnan vettem a gépet.

Kinek mennyi idő alatt javították meg a számítógépét egy szerviz?

2023. máj. 14. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyártótól függ.

A PCX viszonylag jó bolt, tehát nem szokott heteket ülni a gépeden, mire továbbítják a csomagot a márkaszervizbe.

Tehát az kéne elsősorban a javítási idő megsaccolásához, hogy mit adtál le, milyen hiba miatt.

2023. máj. 15. 09:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Általában 1-2 napon belül felhivják és elmondják a probléma okát és ha kell alkatrész, akkor engedelyeddel kicserelnek. Majd megint 1-2 nap, attol fugg, hogy van-e raktarban az alkatresz.
2023. máj. 15. 10:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Számítógépet adtam le, nem indul el a rendszer. Az ilyen kihúzódott kábel stb alapeseteket átnéztem, a géppel van a baj. Alkatrészhibára gondolok. Már jött levél hogy továbbították a szervizükbe.
2023. máj. 15. 18:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem sejted mi a hiba, akkor sok idő is lehet, meg rövid idő is.
2023. máj. 18. 08:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!