Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Albacomp laptopban nem lehet...

Albacomp laptopban nem lehet "csak" videokártyát cserélni?

Figyelt kérdés
A szakszervízben nem akarták, csak az egész alaplapot. Lehetséges. hogy nem lehet?Ha igen hol? És mennyiért?
2010. okt. 10. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha integrált akkor nem lehet cserélni. De itt is 1000x leírtál hogy játékra ne vegyetek laptopot.
2010. okt. 10. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ehhez kéne tudni a tipusát, de erősen valószínű, hogyha alaplappal együtt akarták cserélni, akkor máshogy nem lehet. Meg nem is érdemes, minek? Ez nem asztali gép, dupla áron kapsz egy kicsivel kevésbé használhatatlan kártyát.
2010. okt. 10. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:

csak az egész alaplap

bnőmnek 1 hónapja szált el a vga-ja.

visszavittem vele oda ahol vették, és mondtam h fogják magukat és kicserélik az alaplapot mert elszált a vga..

1 hét múlva visszakapta a gépét és kicserélték.

2010. okt. 10. 14:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadónak: Nem mindegy mennyiért, nekem 75ezer plusz áfáért akarták, vagy 68 plusz áfáért a vincsimet visszarakva újat adnának. Ez azért rettentő sok a pedagógus fizumhoz, 2 éves gépet nem szerettem volna lecserélni. És nem játszani vettem!
2010. okt. 14. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!