Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A számítógéped bekapcsolásától...

A számítógéped bekapcsolásától számítva hány perc kell, míg el tudsz kezdeni normálisan számítógépezni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 18:45
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted létezik olyan ember a világon, aki hasznát veszi azoknak a 0 KB-os fájloknak a Letöltések mappában?
2023. ápr. 30. 23:01
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

"Persze, hogy a gyártó a hibás. "

A ghyártó verte szét a billentyűzetet? Vagy a gyökér user?

2023. ápr. 30. 23:01
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, megpróbálom újra utoljára, érthetetlen emberrel nem fárasztom magam:

Azoka eltöltött valamik nem véletlen kerültek oda, hanem vagy mikor telepítettél valamit és ott volt, kipipálva, hogy ja tegyed fel ezt és ezt a bővítményt, segédprogramot stb, nem vetted ki a pipát, csak nyomogattad Tovább/Next aztán ment fel minden kéretlen dolog, vagy épp böngészőhöz ész nélkül adogatott bővítmények stb.

Ez meg user error lehet bárhogy tekerni/csavarni, nekem pl miért nincs ott a sok letöltött file letöltésekben?

2023. ápr. 30. 23:05
 34/42 A kérdező kommentje:

Eddig is megértettem, amit írtál, ideje lenne, hogy te is megértsd, amit írok.

Ha nem elég körültekintően telepítem a programokat, az kellő ok, hogy semmilyen funkcióval nem rendelkező szemetek jöjjenek létre különböző helyeken?

2023. ápr. 30. 23:08
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a figyelmetlenség pont kellő ok, mert pont ezt használják ki....
2023. ápr. 30. 23:10
 36/42 A kérdező kommentje:
Kik használják ezt ki?
2023. ápr. 30. 23:11
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Akik beleteszik a telepítőkbe stb az ilyesmiket, tudod marketing egy fajtája, termékcsatolás..... tudják jól kutya se tenné fel őket, így hát mellékelik másokhoz és pont erre számolnak hogy sokan nem figyelnek és telepítik fel akaratlanul is.
2023. ápr. 30. 23:17
 38/42 A kérdező kommentje:
És akkor nem ezek a gonosz emberek a hibásak, hogy nekem fent vannak? Magad is elismered, hogy szándékosan arra játszanak, hogy ne figyeljek oda. Tehát pont rendeltetésszerűen használtam a programot, ahogy a készítői elvárták. Nem figyeltem oda.
2023. ápr. 30. 23:25
 39/42 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Valamirét van egy olyan érzésem hogy vissza tért a miért nem 40KB ot eszik az oprendszer troll.
2023. ápr. 30. 23:39
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, előbb keleltt volna gondolnom erre.
2023. ápr. 30. 23:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!