A számítógéped bekapcsolásától számítva hány perc kell, míg el tudsz kezdeni normálisan számítógépezni?
Milyen gépe lehet vajon a kérdezőnek, hogy perceket feltételez? :D
Egy 5-6 évnél nem régebbi SSD -vel és 8 GB rammal szerelt gép teljes bootolása nem lehet több 1 percnél, de inkább 15-20 másodperc a jellemző, feltéve ha előző kikapcsolásnál nem telepített frissítéseket.
Eddig 3 laptopom volt, és az egy perc alatti bekapcsolás mindegyiknél csak az első hónapban volt igaz. Most mikor bekapcsoltam kb. 16 perc volt megnyitni úgy a GYK-t, hogy aztán rá is lehessen kattintani valamire.
#12: Eleve nem roncsokat kell megvenni, és utána is ésszel kell használni, sem kell teletömi minden szeméttel. Illetve hardveresen is karban kell tartani.
Nekem a laptop is és az asztali gép is 30 másodperc alatt bootol. Akkor is ha több éve nem volt újratelepítve.
Életemben nem vártam 16 percet egy gépre...beleértve a régi magnószalagos időket sem (commodore 64).
Kérdező: valami nagyon el van b@szva a gépeden és nem a gép gyenge, hanem valamilyen program foglalja le az indítási feladatot...
Akkor egy roppant szerencsétlen ember vagyok, hogy nálam minden laptopnál előjön, másnál meg soha.
A Letöltés mappába teleszart fájlok is miattam vannak, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!