Egy 1 éves webfejlesztői online tanfolyam megér 500-700e forintot?
Figyelt kérdés
El tudnék vele helyezkedni? Rendesen lehetne vele keresni?
Még középiskolában voltam infó szakos, de azóta mindent is elfelejtettem, mert utána teljesen más területre váltottam. Ezt utólag kissé bánom, most lehet visszatérnék erre. Az egyetemen is gondolkoztam, de azzal mire végeznék, az még sok idő.
2023. ápr. 19. 22:58
1/3 anonim válasza:
Pontosan az a fő kérdés, hogy el tudsz-e vele helyezkedni. Mert ha igen, akkor 1-2 havi munkával visszajön a tanfolyam ára. Ha viszont nem, akkor kidobott pénz.
2/3 anonim válasza:
Most, hogy a chat gpt ingyen összerak neked egy ilyen tanfolyamot? És még a házit is megírja helyetted?
3/3 anonim válasza:
Ezt látatlanban senki sem fogja neked megmondani. Mégis melyik konkrét tanfolyam?
Ettől függetlenül meg nézd meg az iskola oldalát, hogy szerintük milyen tudás birtokába kerülsz, ha elvégzel. Aztán nézz szét az állásportálokon, hogy ilyen tudással, pályakezdőként milyen lehetőségeid lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!