Help! Az egész WordPad szöveg eltűnt. Hová lett a dokumentum? Elkezdtem írni egy regényt, folyamatosan mentettem a szöveget. De egyszer csak újraindult a gép.
Figyelt kérdés
Mikor újra be akartam lépni a wordpad dokimentumba, nem mutatott semmit, csak a fehérséget.
Írja, h 135kB, le is tudom tekerni, de nincsen szöveg!
Hova tűnt a regényem? Visszatudom hozni? :(
2023. ápr. 15. 11:54
1/12 anonim válasza:
Nézd meg a Dokumnetumok mappában, úgy nyisd meg!
2/12 A kérdező kommentje:
Mindenhogy megnyitottam már, de semmi :( csak a fehérség.
Probaltam áttenni pdf fájlba, de úgyis csak a fehérség
2023. ápr. 15. 12:03
4/12 A kérdező kommentje:
Saját könyv... Én írok egy történetet.. és az tűnt el.
2023. ápr. 15. 14:16
5/12 fukapapa27 válasza:
Próbáld meg kijelölni azt a részt amit tudsz görgetni és tedd át a betű színét feketére ha ez nem jó akkor jeleníts meg a rejtett fájlokat ha ez meg van akkor menj a felhasználó\név\AppData\Temp és ott meg kell, hogy legyen a fájl de jól nézz körül, mert lehet más végződéssel lesz!
6/12 A kérdező kommentje:
Nincs ott sajnos :( nem mentette el
2023. ápr. 15. 16:59
7/12 anonim válasza:
Nyisd meg a jegyzettömböt és abból nyisd meg a regényedet.
(Megnyitásnál át kell állítani "szövegfájlok"ról > "minden fájl"-ra.)
Ha a jegyzettömbben látszódik bármi is abból a regényből, akkor van még remény...
De gyanús, hogy nem csak az a dokumentum lett rossz, hanem az egész fájlrendszer azon az eszközön, amire mentetted.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valószínűleg teljesen elveszett, sehogy, sehol sem tudom megnyitni :( mindenhol csak a fehérséget látom.
2023. ápr. 15. 17:41
9/12 anonim válasza:
Tehát ha így mentetted el:
"Saját könyv"
a fájl keresőbe beírod és megnyomod a keresés gombot ...
10/12 anonim válasza:
... a következő könyvet, nem árt ha 10 oldalanként elmented, de legalább a kezdésnél adj neki nevet, hogyha megkérdezik tudj válaszolni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!