Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Androidra (Xiaomi) hogy lehet...

Androidra (Xiaomi) hogy lehet widgetet tenni?

Figyelt kérdés
Vannak widgetjeim, de azok folyton változnak (a kép változik), én meg csak egy képet szeretnék odatenni (4 ikon területűt😂😂). Bocsánat a fura fogalmazásért, negatív kommentek kíméljenek!

2023. ápr. 9. 22:24
 1/3 A kérdező kommentje:
Ha semmi nem jó, akkor letöltök egy appot... :/
2023. ápr. 9. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én telegonom angol, szóval a tükörfordításom lehet pontatlan, de nekem kb. így néz ki:

- hosszan nyomok a kijelzőre > Widgetek

- a felugró ablakban elkezdek lefele görgetni

- Gallery alatt van 4x2 és 4x4 is többek, közt nem tudom melyiket szeretnéd, de kiválasztod, lepakolod

- ha megvan, akkor már van egy üres alapod

- rányomsz, hogy hozzáadhass és kiválasztod azt az egyetlen képet, amit szeretnél

Ha nálad váltogat, az felteszem azért van, mert többet is kiválasztottál. Ha hosszan nyomsz erre a widgetre tudod szerkeszteni is, kiveszed a listából, ami nem kell és akkor megspórolod magadnak az első pár lépést.

Remélem így sikerül!

2023. ápr. 16. 23:40
 3/3 A kérdező kommentje:
sajnos nálam nem lehet kiválasztani a képeket, csak úgy beteszi, és kb. 2 percenként váltogatja. Ha hosszan rányomok, akkor csak a törlés lehetőséget adja ki. :( De azért köszi
2023. ápr. 19. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!