SSD 84%-ot ír kondícióra, teljesítményre 100%-ot, működésre még több mint ezer napot ír. Meddig fogja még bírni? Egy éve vettem használtan, akkor ugyanennyit írt a kondícióra. Nem szoktam rá pakolgatni semmit, csak a rendszer fut róla és 3-4program.
Figyelt kérdés
YouTube meg egyéb netezésre van használva, ha töltök le filmet akkor az HDD-re megy.2023. ápr. 8. 07:43
1/4 anonim válasza:
Még kb 5-8 évet, ha csak a flash cella élettartamát nézzük. A vezérlő elektronika el tud pusztulni hamarabb is, de ezt nem lehet úgy megjósolni mint a flash cellákat.
2/4 anonim válasza:
Változó nekem 0 kondícoval és 0 nappal 4-5. Éve megy.
3/4 anonim válasza:
6x annyi ideig fogja még bírni mint amennyi ideig eddig használtad.
4/4 anonim válasza:
Mehet a film akár ssd-re is, nem számít 😉
Ha tavaly is ennyi volt a kondíció, akkor gyakorlatilag alig írtál rá adatot, így 20+ év is lehet számodra.
Kéne tudni: pontos típus
Hibaüzenetek
Írt adatmennyiség.
Ssd-knél a kondíció az írt adatmennyiséggel szokott csökkenni. Hibaüzenet ez esetben wear level szokott lenni, de gyártónként változhat. Ez semmi rosszat nem jelez... használd csak bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!