Riki11 kérdése:
Miert van teljesítmény csokkenesem és néha bedroppol a rendszer, programok?
Figyelt kérdés
Olyan van teszteknel teljesítmény csökkenés van, programok nehezen indulnak be droppolnak, játékok 1-2 másodpercre meg fagy. Mi lehet a hiba? Én tápra gyanakszom, Be quiet 600 Watt gold+ ha igen milyen tápot ajánlanátok?
Rysen 5 3600
Crucial Ballistrix 16gb ddr4 3600 mhz
256 ssd
1tb hdd
Dupla vizhutes
Msi b450 tomahawk max
2021. jún. 29. 15:43
1/16 anonim válasza:
Az a 600 Watt bőven elég, még sok is. Mondjuk videokártyát nem látok a felsorolásban, de így is elégnek kell lennie. Első körben hőmérsékletet néznék, ha az rendben van, akkor CPU használatot. Elképzelhető, hogy nem tudja kihajtani a videokártyát.
2/16 A kérdező kommentje:
Bocs gtx 1070 ti. Rosszul pasztaztam volna? Mert a cpu oczva van 4.6ghz de hiába adok hozzá feszültséget akkor instabil eddig jó volt!
2021. jún. 29. 16:04
4/16 A kérdező kommentje:
Samsung
2021. jún. 29. 16:31
5/16 anonim válasza:
Mekkora a teljesítménye és kondíciója a Hard Disk Sentinel szerint?
6/16 A kérdező kommentje:
82 vagy 87 már nem tom
2021. jún. 29. 16:39
7/16 A kérdező kommentje:
Táp hiba mikor van mikor veszem eszre
2021. jún. 29. 16:41
8/16 anonim válasza:
Itt nem a táp lesz a ludas, hanem az SSD kezd meghalni, ezért kérdezte az előző felhasználó is az SSDt. Olyankor szokott így droppolni az FPS amikor nem tudja betölteni a háttértárról a file-okat.
10/16 anonim válasza:
Illetve én visszavenném az OC-t, hosszú távon gyilkolja a hardvert még megfelelő hűtéssel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!