Hogy üríthetem ki a lomtárat?
Figyelt kérdés
Látszólag elég könnyű kérdés, de a problémám az, hogy véletlenül kitöröltem az asztalról a lomtár parancsikonját, az onnan el is tünt. Töröltem néhány fájl, azok nem tudom hova lettek, mert mikor visszaállítottam a lombtárat a saját gépből, akkor üres volt, de az ikonja tele van "szeméttel". Tehát olyan, mintha lenne benne vmi, de közben üres. Szerintem azt őrzi, amit akkor töröltem, mikor nem volt ikon. Hogy üríthetem ki?2008. dec. 28. 21:36
1/6 anonim válasza:
egyszerű!önds ki belőle a leveleket !célszerü utána összegereblyézni és egy másik lombtárba rakni
3/6 anonim válasza:
én tudom ajánlani a komposzáló.exe fált! Bár ha nem szereted a pepecs munkát akkor ajánlom a lombszívó.exe-t, amivel könnyedén összeszedheted a kiömlött leveleket.
5/6 anonim válasza:
Jobb klikk a start menün, majd ott intéző. Ekkor bejön a Windows Intéző, így bal oldalt megtalálod a LOMtáradat, és ott látnod kell, hogy mi van benne.
Amúgy azért voltak az előző válaszok, mert lomBtárat írtál, a Windows pedig lomtárat használ.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, utolsó válaszoló. Az a helyzet, hogy eddig én is eljutottam, de mégis tele van annak a lomtárnak az ikonja, miközben nem tartalmaz semmit...
2008. dec. 30. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!