Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen módon tudom előhozni a...

Milyen módon tudom előhozni a lomtárat?

Figyelt kérdés
Segítsetek lécci, W-XP Freedom-ot telepítetten nem rég és nincs lomtáram, próbáltam a már leírt módokon (intéző, stb. ) de nem sikerült! Tudja valaki hol találom a lomtárat?
2011. márc. 5. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem magyar xp t használok , úgyhogy nemtudom 100% a kifejezéseket de ha nemis ugyanijen akkor hasonló:tálcán jobb cklick - tulajdonsagok - 2. fül (azthiszem tálca ) - saját beállítások ( bal oldalt lenn ) - aztan kipipálod h tegye ki a tálcára.
2011. márc. 6. 02:13
 2/5 anonim ***** válasza:
W-XP Freedom -ban nincs Lomtár, azt a "tervezők" kiiktatták uis. az egy buhera Windows.
2011. márc. 6. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Sorry most látom hogy Freedom ról van szó
2011. márc. 6. 11:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Már egy ideje ezt a windowst használom, még anno mikor féléve újra volt telepítve a gép ezzel az op.rendeszerrel akkor sikerült előhoznom a lomtárat, de most nem tudom sehogy.

Nem tudnátok javasolni valamit esetleg? Mert van benne pár giga törölt cucc és most ugyanúgy foglalja csak a helyemet.

2011. márc. 6. 12:13
 5/5 anonim ***** válasza:

CCleaner program megoldja:

Tisztító menü:

Windows:

Rendszer:

"Lomtár ürítése" legyen bejelölve!

Elemzés, A tisztítás futtatása.

2011. márc. 6. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!