Acer Predator Orion 3000 Megéri?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy Gaming gèpet venni és ezt nèztem ki csak nem vagyok benne biztos hogy jó választàs lenne.
Acer Predator - Orion 3000
P03-640
i7-12700F
NVIDIA
GeForce RTX
3070
Mainboard: Intel B660 (Alder Lake-S PCH)
Micron 2210 MTFDHBA1T0QFD, 1024 GB
M.2 NVMe SSD, 950 GB
Meg magyar oldalon sehol nem talàlok ilyet:
2023. ápr. 3. 08:32
1/16 anonim válasza:
Először azt akartam kérdezni, hogy milyen játékot szeretnél rajta futtatni, de aztán a specifikációkat látva az a véleményem, hogy ez egy elég komoly gamer PC. Bár azt nem írtad, hogy hány giga RAM van benne, de gondolom abból is van elég.
3/16 anonim válasza:
Ha csak játékra akarod használni, akkor nem! Kb olyan, mintha lenne egy überdögös barátnőd és csak melltartóban csöcsörésznéd! Egy ilyen erős gépet, ha nem használsz ki nagyon komoly digitális utómunkához, vagy tervezéshez, csak ócska játékra, azzal gyakorlatilag megalázod az eszközt!
4/16 A kérdező kommentje:
- 16GB DDR4 RAM
- 1 TB M.2 SSD
Amit linkeltetek ott sincsen Orion 3000 RTX 3070el, csak Orion 5000
Valahogy sehol nem találom, igen legfőkébb Játszani szeretnék rajta ami nekem fontos lenne hogy a legùjjabb játékok is normàlissan fussanak rajta
2023. ápr. 3. 09:32
5/16 anonim válasza:
FHD 144 / 2k 60FPS minden játékban meglehet ezzel a konfiggal kényelmesen.
6/16 anonim válasza:
ha jó áron van megéri
ha 500+ hufot akarnak érte elkérni, úgy már nem
7/16 A kérdező kommentje:
Màr csak egy kérdes :D Mindenhol csak német oldalakat találok, mèg a Mediamarkt online-on is csak a Predator 5000 van fent lehet hogy ilyet magyarországon ezzel a konfiggal nem forgalmaznak?
2023. ápr. 3. 09:54
8/16 anonim válasza:
Predator 3000-et forgalmaznak, de csak i5 processzorral(legalábbis én nem találtam magyar webshopokban i7-est.
9/16 A kérdező kommentje:
Pont az nincs amit akarok😁
2023. ápr. 3. 10:51
10/16 anonim válasza:
Murphy törvénye. Ez így szokott lenni. Esetleg megpróbálhatsz ugyanezekből az alkatrészekből összerakni/összerakatni egy gépet, ha nem ragaszkodsz a brand pc-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!