Cpyskidrow.com oldalon mi a rar jelszó?
Nemértem miért töltik fel ha a játékot le lehet de a crack hogy megszerezd a jelszot egy agyon reklamozott oldalra vezet ahol elvileg van a jelszó.
Ha meg írok kommentet olyan rendesek, hogy kitörlik...
Pontezért, hogy az agyonreklámozott oldalakra kattints.
Különböző játékhoz különböző jelszavak lehetnek. Általában nem bonyi, pl 1234 vagy Skidrow vagyilyenek.
Egyébként remélem tudod, hogy nagy eséllyel virusosak a gamek.
Ez scam szokott lenni. Van egy kamu becsomagolt tartalom, a jelszóhoz pedig egy olyan fizetős oldalra kell elmenni ahol előfizetnek egy 2000+áfa szolgáltatásra, ami folyamatosan szívja az egyenleged míg valahogy sikerül végre lemondani.
De ha le mered írni, hogy meg is lehet ám venni a játékokat és akkor nincs vírus és átbaszás, még te leszel a hibás hogy nem lopsz.
Sajnos nem tehetem meg hogy megveszem ezért is gondoltam erre az oldalra. De már töröltem a letöltött fájt.
pedig régen töltöttem innen játékot és nem volt ez a jelszós marhaság.
"Sajnos nem tehetem meg hogy megveszem"
Akkor keresel olyan szórakozást, ami belefér a keretedbe. Nagyon bonyolult, igaz?
10 euró most több külső áruházban is, ami mégsem a jelenlegi Steames 40 euró: [link]
Tudom hogy 10 euró sem kevés forint, de így is 75%-kal olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!