Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Cpyskidrow.com oldalon mi a...

Cpyskidrow.com oldalon mi a rar jelszó?

Figyelt kérdés

Nemértem miért töltik fel ha a játékot le lehet de a crack hogy megszerezd a jelszot egy agyon reklamozott oldalra vezet ahol elvileg van a jelszó.

Ha meg írok kommentet olyan rendesek, hogy kitörlik...

2023. márc. 29. 12:30
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Pontezért, hogy az agyonreklámozott oldalakra kattints.

Különböző játékhoz különböző jelszavak lehetnek. Általában nem bonyi, pl 1234 vagy Skidrow vagyilyenek.

Egyébként remélem tudod, hogy nagy eséllyel virusosak a gamek.

2023. márc. 29. 12:51
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Ez scam szokott lenni. Van egy kamu becsomagolt tartalom, a jelszóhoz pedig egy olyan fizetős oldalra kell elmenni ahol előfizetnek egy 2000+áfa szolgáltatásra, ami folyamatosan szívja az egyenleged míg valahogy sikerül végre lemondani.

De ha le mered írni, hogy meg is lehet ám venni a játékokat és akkor nincs vírus és átbaszás, még te leszel a hibás hogy nem lopsz.

2023. márc. 29. 13:04
 3/10 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tehetem meg hogy megveszem ezért is gondoltam erre az oldalra. De már töröltem a letöltött fájt.

pedig régen töltöttem innen játékot és nem volt ez a jelszós marhaság.

2023. márc. 29. 13:17
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

"Sajnos nem tehetem meg hogy megveszem"

Akkor keresel olyan szórakozást, ami belefér a keretedbe. Nagyon bonyolult, igaz?

2023. márc. 29. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Melyik játékról van szó? Steam-en most már negyedévente vannak nagy leárazás hetek, ezen kívül bármikor kaphat learázást egy játék ha úgy dönt egy kiadó (nyilván nem a premier hype játékok, amik most jelentek meg). Ha felveszed a játékot a kívánságlistára, még e-mailt is kapsz róla és nem maradsz le.
2023. márc. 29. 13:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Resident evil 3 Remake későbbiekbe a resident evil 4 remake.
2023. márc. 29. 13:30
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

10 euró most több külső áruházban is, ami mégsem a jelenlegi Steames 40 euró: [link]

Tudom hogy 10 euró sem kevés forint, de így is 75%-kal olcsóbb.

2023. márc. 29. 13:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Melyik megbízható ezek közül?
2023. márc. 29. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:
73%
Humble Bundle ezek közül áruház (a másik kettőt nem ismerem), ott rendben kell lennie. A piacteres oldalaknál (pl. G2A, Kinguin) van kockázat, ott felhasználók is árulhatnak lopott kulcsokat.
2023. márc. 29. 13:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2023. márc. 29. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!