HP laptopon elfelejtett BIOS jelszó?
Sziasztok!
1 éve vettem egy HP Elitebook 8530p-t
Most lenne valami beállítás amire szükségem van, de a BIOS-ban kivan kapcsolva.
Eddig nem kellett használnom a BIOS-t mert a bootolás azmásik menüpont ugye.
Belépek ESC-el a lehetőségekbe aztán F10 és kéri a jelszót. Username: Michael. és kéri a passwordot.
Így vettem alapból a laptopot, az eladó nem mondott semmit erről. Lehet új BIOS jelszót beállítani?
Laptopoknál jellemzően nem nagyon lehet resetelni, nem elég egy elemkivétel azt cső. A HP support is csak akkor segít ha minden kétséget kizáróan tudod bizonyítani, hogy a tiéd a laptop.
Esetleg megpróbálhatod ezt az eszközt, de csak saját feleőségre. Ez ezek akár brickelni is tudják a cuccot: [link]
Nem feltétlen capcarap... :) Egy ismerősöm Lenovo-jával volt hasonló, cég vette valamikor, levédték, aztán elfelejtették, majd odaadták neki. Semmit sem tudtunk csinálni. De van mesterjelszó, ha esetleg működik.
"bios master password"
#1. Nem loptam a laptopot!
A fickó aki eladta nekem Hardveraprón mondta, hogy a laptopok amiket árul azokat leselejtezik az irodák, mert van másik, ő áron alul kapja ezeket.
100 hirdetése van, kétlem hogy lopná őket.
Ha ő is vette a laptopot és úgy adja el nem hiszem hogy tudná a laptop bios jelszavát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!