Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kapom meg az üzenete...

Miért nem kapom meg az üzenetet freemailen?

Figyelt kérdés

Instagramtól kellene kapnom egy e-mailt, amivel új jelszót tudnék beállítani. Viszont az üzenet nem érkezik meg a freemailemre. Teszteltem, hogy más e-mailről kapott üzenet megérkezik-e, és az megérkezett.

Az instagram e-mail címe egy ideig le volt tiltva a sok értesítés miatt. DE MÁR TÖRÖLTEM A TILTOTTAK KÖZÜL!Tehát a probléma biztos, hogy ne az miatt van.

NEM ÁLLÍTOTTAM BE SEMMILYEN SZŰRŐT

NINCS LETILTVA AZ E-MAIL CÍM

NINCS ÁTIRÁNYÍTVA SEMMILYEN MÁS E-MAIL CÍMRE

Aki tudja mi lehet a gond az kérem segítsen.

2023. márc. 27. 23:24
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

A freemail egy xar. Rengeteg helyen több éve le is írjak, hogy a freemailre érkező üzenetek sikerességet nem garantálják.

Csinálj egy Gmail-és címet ha jót akarsz.

2023. márc. 28. 00:05
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Ismerősöm is panaszkodik. Vagy spam-be megy sima gmail-ről, vagy nem érkezik meg. Ha teheted válts!
2023. márc. 28. 04:58
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Miért használod egyáltalán? Mazoista vagy?
2023. márc. 28. 06:30
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Mert a Freemail alkalmatlan levelezésre.
2023. márc. 28. 06:57
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
A freemail max spamládának jó, olyan helyen, ahol nem akarod a valódi címedet megadni.
2023. márc. 28. 10:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy hulladék. 15 éve is hulladék volt, hülye aki használja...
2023. márc. 28. 16:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy egy rakás szar a freemail. Nem is tudom miért azzal regisztráltam régen. Mostmár gmail-t használok mindenhez, az instagramot is pont át akartam írni a gmail-es emailemre csak elfelejtettem a jelszó
2023. ápr. 3. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!