Hogy lehetne a régi (XP rendszerű) Asus eeepcrol atmenteni egy doksit az asztali pcre?
Valamit nagyon el van baxva azzal az XP-vel. Ismeri a wifit és az USB-s pendrive-ot is. Bár a wifihez kell driver.
A hiba nálad van.
CD vagy DVD író van benne? ;)
#2-nek:
Nem win95-ről beszélünk, hanem XP-ről. 2 terabájtig látja a meghajtókat, az NTFS fájlrendszert pedig már a win98 is ismerte.
Mi is mondtál, miylen eeepc?
"NTFS fájlrendszert pedig már a win98 is ismerte."
Kivéve, hogy nem.
A Windows XP formattálni például nem tud 32GB-nál nagyobb FAT pendrive-okat. Hogy olvasni tudja-e, az meg a pendrive-tól függ, nagyon sok pendrive-ot például nem tud.
#4-nek:
Igazad van, én emlékeztem rosszul. Alapból még az SE sem tudta, de a Microsoft adott hozzá támogatást, és ez zavart meg. Emlékeztem rá hogy az enyém "alapból" kezelte, de már emlékszem hogy csak update után tudta.
#5-nek:
Az, hogy tudja -e kezelni, nem az operációs rendszertől függ, hanem a fájlrendszertől. Ha a fájlrendszer alkalmas rá, és az oprendszer ismeri a fájlrendszert, akkor olvasni is tudja.
Ha exFAT pendrive akkor előbb fel kell rakni xpre az exfat drivert
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!