Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HDD-ről hogyan lehet SSD-re...

HDD-ről hogyan lehet SSD-re áttelepíteni a windows?

Figyelt kérdés
Jelenleg csak hdd-m van, de szeretnek venni a rendszernek meg par jateknak 500gb ssd-t
2023. márc. 22. 00:20
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Úgy hogy feltelepíted az SSD-re, miközben a HDD ki van kötve, majd bekötöd és leformázod a HDD-t, hogy ne tudjon arról indulni a rajta lévő. Már ha meg akarod tartani a HDD-t is. Ha nem akkor csak kiveszed.
2023. márc. 22. 00:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen a HDD-t megszeretném tartani
2023. márc. 22. 00:29
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Lemented HDD-ről a fontos adatokat, berakod az SSD-t, a HDD tápot lehúzod, telepíted a Windows, BIOS-ban beállítod 1st boot-nak az SSDt-t, csatlakoztatod a HDD-t majd Windows lemezkezelőben vagy sajátgépben formázod.
2023. márc. 22. 01:22
 4/7 CspCsj ***** válasza:
100%

Klónozni is lehet a rendszert, ha nem akarsz teljes újratelepítést.

Berakod a HDD mellé az SSD-t és mondjuk a Macrium Reflect ingyenes változatával megcsinálod.

[link]

2023. márc. 22. 01:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Klónozni kell, az a legegyszerűbb.
2023. márc. 22. 06:09
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

Klónozásnak hívják. Én már többször is klónoztam.

Pl. laptopnál úgy oldottam meg, hogy beletettem egy asztali gépbe mind a két laptop meghajtót és onnan klónoztam az egyikről a másikra.

Ajánlom a Macrium Reflect-tet, pár perc alatt megcsinálja: [link]

2023. márc. 22. 07:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Clonezillával átklónozod és semmit sem kell telepíteni. Minden marad a régi kerékvagásban csak annyi hogy ssd-n csücsül.
2023. ápr. 1. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!