Milyen betűtípussal és betűmérettel nyomtassak ha az a cél hogy később hibátlanul belehessen scannelni szöveg olvasásra mobillal?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 11:03
31/42 anonim válasza:
Az emberi szem még mindig jobb eséllyel olvassa be a betűket számokat, mintha a QR kódra rákerül 2-3 légypiszok.
32/42 A kérdező kommentje:
Na de ebből hogy a nővel megyek és rajtaütést
2023. márc. 18. 16:41
33/42 anonim válasza:
Ha elég nagyban nyomtatja ki, nincs légypiszok, amúgy is van hibajavítás, ahogy írtam.
34/42 anonim válasza:
33/ Úgy értem hogy nem a nyomtatáskor hanem évekkel később a papírról lekopik a festék, rácsöppen a kávé stb, akkor hogy olvassa be..???
35/42 anonim válasza:
#34 Akkor nyomtassa ki szerinted szövegként, aztán szkenneljék be, ez jobb megoldás? Eleve nem értem, miért van szükség erre az egészre...
36/42 anonim válasza:
Kérdező: hány karakterről van szó? 40?
Én ezt 1 ujjal gépelve is seperc alatt hibamentesen be tudom gépelni a gépbe, mindenféle qr kód nélkül. :)
A nővel és a rajtaütést nem értem.
Én sem értem, miért van szükség erre az egészre...
37/42 A kérdező kommentje:
Shakespeare egyik műveiről van szo
2023. márc. 18. 17:40
38/42 anonim válasza:
Egy órája még Bitcoin pénztárcákról beszéltél...
39/42 A kérdező kommentje:
Kevered a kérdezőt a válaszolókkal
2023. márc. 18. 18:08
40/42 anonim válasza:
Ennek az értelme pedig az lenne, hogy...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!