A Windows 11 mivel jobb mint a 10?
Erősebb laptopomon 11-es van. Én azt vettem észre, hogy valamivel jobban optimalizál BIZONYOS játékok alatt, így van némi FPS javulás.
Red Dead 2-nél érezhető volt ez a javulás, kb. 10 FPS többlet.
Összességében nincs különösebb változás.
Nekem az tetszett meg benne, hogy könnyen lehet állítani (több ablak párhuzamos használatakor), hogy melyik ablak mekkora legyen, illetve hol helyezkedjen el a képernyőn.
Azonban ettől függetlenül is frissítettem volna, mert 12. generációs processzorom van.
Lényegében a felhasználói funkciókból szétcsesztek párat. Jó dolgot igazán nem láttam benne. Vagy rosszat csináltak, vagy a változás semleges.
Hardveres támogatásból a P+E magok kezelését oldották meg, így tehát P+E magos inteleknél érdemes W11-et telepíteni. Amennyiben W10-nél maradnál ilyen gépen, akkor érdemes kikapcsolni az E magokat, mert tud problémát okozni, ha rosszul oaztja el a rendszer a feladatokat a gyenge és erős magok között.
Szóval ha nem ilyen procid van, akkor inkább maradj W10-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!