Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » IMVU kérdés lentebb?

IMVU kérdés lentebb?

Figyelt kérdés
Akik ismerik/használják szól a kérdés. Mi a lényege? Muszály letölteni? Ha 18felettinek írod a korod akkor nem látod a nem 18alatti chet szobákat? Ha 18alattinak írod be a korod akkor a 18felettieknek szólokat nem látod? Hogy működik a chet szoba? Ez akkor játék vagy csevegős oldal?

2023. febr. 21. 20:16
 1/2 A kérdező kommentje:
A muszály letölteni alatt azt értem ha használná valaki simán böngészőből nem megy?
2023. febr. 21. 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Elég rég nem IMVU-ztam, de mivel más válasz nem érkezett:

Én annó tudtam a böngészőből használni, de valami gyászosan rossz volt. Lassú, megbízhatatlan, limitált. Kb. olyan volt, mint a mobilos verzió, csak a böngészőben - és sokkal, sokkal lassabb.

Jobb, megbízhatóbb letöltve.

Ami a chat szobákat illeti:

Ha 18 vagy, akkor beléphetsz minden chat szobába, 18 felettibe és alattiba is. 18 év alattiak 18+ szobába nem léphetnek be.

A cél nem az, hogy teljesen elszeparálják a 18 év alatti és fölötti felhasználókat, hanem hogy a gyerekeket távol tartsák a "felnőtt" chatektől.

Én azt javaslom, hogy csak add meg a rendes életkorod. Ha nem vagy 18, akkor maradj a sima chat szobákban. Sok fura ember volt mindig is a 18+ szobákban, rendkívül fura roleplayek, politika, viták... nem annyira éri meg, mint az ember elsőre gondolná.

Alapvetően az IMVU játék is, meg csevegős alkalmazás is.

A játék része kb. Barbie szinten van - csinálsz egy karaktert, felöltözteted olyanra, amilyenre szeretnéd, ha akarod akkor berendezed a házát, meg néha változtatsz a ruháin ha olyanod van.

Ezen felül meg chat szobákba mész be és beszélgetsz másokkal. Annó voltak kisebb játék felületei is, de azokat beszüntették, jelenleg nem tudom mi egyebet kínálnak ezen kívül.

2023. máj. 12. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!