Akik jelenleg is játszanak imvun, mi a véleményetek a többiekről? Sokszór botlotok olyanokba akik nem színpatikusak? Esetleg történetek, ha van valakinek
szia
hát én sok unszimpatikus emberbe botlok bele...de vannak nagyon kedvesek is. nekem van egy sztorim:
volt egy klub aminek a jegyyzetében bennem volt hogy muszály köszönni annak aki belép! hát én belléptem de nem köszöntem mert volt bent pár ember de azok oroszok,németekstb. voltak szóval gondoltam minek köszönni..és a tulajdonos rámírt hogy: hogy mertem nem köszönni? meg minden (amúgy a hapi oroszat adta meg országnak és nem volt semmi se az adatlapján amiről kiderült volna hogy magyar!) utána vissza akartam neki irni de letiltott és kitiltott a klubból !
első vagyok :) ^^
de az az orosz oroszul beszélt szóval nem gondoltam hogy magyar... plusz abba a klubba inkább külföldiek szoktak lenni.
Szia.
Én sokszor botlok bele hülye emberekbe de viccnek veszem az egészet. Általában szeretek velük kötekedni mert viccesek és van elég sok barátom imvun szóval nincs gondom:D
Történeteim nincsenek mert ha valakivel kötekedek általában kisebb marhaságokon:D
Prívátba nevem de először írd meg nehogy ismerősbe botladozzak xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!