Megéri meg venni?

Figyelt kérdés

szeretnénk magamnak vásárolni egy MacBook Pro készüléket. Mert állítólag nincs rá vírus jobban bírja az akkumulátora. meg jobban ki használja az alkatrészeket!

nem szeretném a legújabbat venni mert szerintem felesleges. Úgy 200 és 250k között már elég jokat lehet kapni. ti mit gondoltok a MacBook Pro készülékekről ? meg éri az árát?

2023. febr. 19. 20:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
értem! azokat írtad le amiket én is tudtam. kivéve az árat! De akkor röviden meg fogalmazva. Szinte semmivel nem tud többet a Mac mint egy Windows laptop. csak régebben lehet most is igy van. Hogy akinek Mac van ott van pénz!
2023. febr. 20. 13:14
 12/13 anonim ***** válasza:

"úgy használja ki jobban az alkatrészeket. hogy van a Mac készülékben 8 GB ram. az annyit jelent mint egy laptopban 16 GB RAM."

Ez totál hülyeség.

"Hogy mi az a technikai varázs ami miatt 2x annyiba kerül mint egy Windows laptop!"

Mert van rajta egy harapott alma logó.

"A Mac-eken általában a billentyűzet is kifejezetten jó, míg az olcsóbb készülékeken ezen is spórolnak."

Kifejezetten szar a billentyűzetük. Törik, esik szét, olyan mintha betonon gépelnél. ThinkPad billentyűzet mellett elbújhat. Még az újabb ThinkPad-ek billentyűzetei is köröket vernek rá.

2023. febr. 20. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:

"Kifejezetten szar a billentyűzetük. Törik, esik szét, olyan mintha betonon gépelnél. ThinkPad billentyűzet mellett elbújhat. Még az újabb ThinkPad-ek billentyűzetei is köröket vernek rá."

Voltak rossz szériák, de alapvetően nézz rá egy ThinkPad-ra és egy MacBook Air-re, de akár egy Pro-ra is. A billentyűzetük azért olyan, amilyen, mert még azon is milimétereket próbálnak spórolni. Sokkal vékonyabbak a Mac-ek, igazán jó billentyűzetet pedig marha nagy kihívás megcsinálni ilyen kevés helyen.

De egyébként a ThinkPadra is fújhat az ember, hogy ugyanazt a konfigurációt megkapja fele annyiért mondjuk egy IdeaPad-ban. :)

2023. febr. 20. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!