Megéri felújított laptopot venni? Vagy érdemes rászánni azt a pár plusz tízezret?
Pl. egy ilyen magyar nyelvre ragasztott billentyűzettel, +2 GB rammal, +120 Gb tarhellyel pont százezer.
Ez versenyképes ár? Gyakorlatilag arra kell a laptop, hogy VPN-ről dolgozzam + tároljak pár filmet, zenét.
Már hogyne lenne elég 120 gb? :D Jelenlegim 512 gb körül van, de az ötöde sincs kihasználva.
Vpn-n sima irodai munkát végzek (Word, Excel, belső alkalmazások)
Szerintem nem vizsgáltad meg ezt a gépet alaposabban, vagy nem vagy tisztában az árakkal.
Egy harmadik generációs processzorral, integrált videóval szerelt használt, kétmagos-négyszálas gép 77900-ért? Ugye nem akarod megvenni, vázze? Ez eredetileg Windows 7-el jött ki! Több mint 10 éves gép.
Szerintem sürgősen keress valakit aki ért a gépekhez, és annak a tanácsát kérd ki. Ez egy balek-halász hirdetés.
70.000-ért bármikor kapok egy I5-öst DEDIKÁLT videóval. Ez egy fostalicska ezért az árért.
Ez egy pécsi üzlet ajánlata:
Dell Latitude E7440 Touch
CPU: i7-4600U / max 3.3Ghz
RAM: 8GB
SSD: 500GB
LCD: 14" - 1920*1080 Touch
VGA: Intel HD 4400
74.900 Ft
4. generációs I7 kétszer annyi RAM-mal, 4-szer akkora SSD-vel.
Remélem így már hiszel nekem.
#7-nek:
XDXDXD
Duplázom a RAM-ot, az SSD-t, és az ár harmadát letöröm ugyanazért a hatodik generációs I7-ért:
Dell Latitude E7270
CPU: i7-6600U max. 3.4 GHz
RAM: 16GB
SSD: 500GB
LCD: 12,5" - 1920*1080 IPS
VGA: HD Graphics 520
99.900 Ft
#8-nak:
Sikerült az egyik leg-"balekvadászabb" oldalt belinkelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!