Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri felújított laptopot...

Megéri felújított laptopot venni? Vagy érdemes rászánni azt a pár plusz tízezret?

Figyelt kérdés

[link]

Pl. egy ilyen magyar nyelvre ragasztott billentyűzettel, +2 GB rammal, +120 Gb tarhellyel pont százezer.

Ez versenyképes ár? Gyakorlatilag arra kell a laptop, hogy VPN-ről dolgozzam + tároljak pár filmet, zenét.

2022. okt. 24. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2022. okt. 25. 22:22
 12/15 DK-s ***** válasza:

#11-nek:

Nem linkelgetek, csak összevetettem a két oldalt.

Az enyém átlagban 25%-al veri árban a másikat.

2022. okt. 26. 18:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezeknél minden használt, de felújított laptophoz jár fél év garancia, de én még olyat nem tapasztaltam, hogy használni kellett volna. Az Avo a legrégibb cégek egyike, megbízható és ez nem mindegy.
2022. okt. 26. 22:47
 14/15 DK-s ***** válasza:

#13-nak:

Azon felül hogy olcsóbbak, nem fél, hanem egy év alapértelmezett jótállást adnak.

És felárral kaphatsz még egy év, kiterjesztett garanciát.

Személyesen ismerem őket. Mindent külön tesztelnek, így nem tudsz olyan gépet venni tőlük amit előtte nem kaptak szét darabokra úgy, mint majom a zsebórát! XD

A szervizes gyerek eredeti szakmája pedig elekroműszerész.

2022. okt. 27. 17:59
 15/15 anonim ***** válasza:

14-esnek

Tudom, kellett egy új akku, megszerezték és kérték, hogy vigyem be a laptopot is. Annyira precizek. Egyébként az új akku azóta is teljesen rendben van.

2022. okt. 27. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!