Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopon hogy lehet bekapcsoln...

Laptopon hogy lehet bekapcsolni a ventilátort?

Figyelt kérdés
Mindig csak akkor hűt, ha be van dugva. Szeretném, ha pörögne akkor is amikor nem töltöm hogy ne legyen olyan forró
2023. febr. 19. 16:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

évek óta egy fémtálcát használok, azon van a laptop, elvezeti a hőt és nyáron a legnagyobb melegben sem okoz gondot a túl melegedés.

a lábat is kimélné...

2023. febr. 19. 18:10
 12/15 anonim ***** válasza:

"közel se annyira, mint amikor be van dugva"

Mert a windwsos laptopok általában nem terhelhetők ki 100%-ra akkumulátoros üzemben.

De múltkor ezért a megállapításomért le lettem pontozva... szóval lehet hogy mégis :D Nekem csak asztaliban van win-es gépem, úgyhogy nem tudom megnézni - ráguglizni meg te is rá tudsz - az energetikai beállításokat, hogy akkumulátoros és drótos üzemben milyen teljesítményt engedjen. Ezekkel kell szórakozni és megtalálni a neked megfelelőt.

A laptopoknál az 55-60 fok normális érték. Ha melegíti a virgácsaidat... szokd meg!

2023. febr. 19. 18:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Cpu 80 fok gpu 63. Azóta fut egy játék. Cpu 2200 rpm gpu 2500 rpmen megy
2023. febr. 19. 18:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Ha bedugom, 5000 fölött mennek
2023. febr. 19. 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:
speedfan
2023. febr. 20. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!