Laptopon hogy lehet bekapcsolni a ventilátort?
Kell egy program amivel lehet állítgatni a ventillátort.
Én nem használok ilyent, úgyhogy nem tudom melyik jó, melyik nem.
milyen laptop?
mivel tolton bekapcsol ezert lehet csak energiagazdalkodast kene allitgatnod kicsit
de lehet biost ha van ra opcio
persze hasznalhatsz venti vezerlot, de ha eleve nincs opcio biosban akkor kiakadhat vezelro es ujrainditas vagy hideginditas (leallitas) segit hogy ujbol gyari beallitasokkal mukodjon venti
de amugy rossz jel amugyis, nem kene forronak lennie ha nem porgeti ventit, ott valami tenyleg nem jo, ha pedig gyarilag akkor az megrosszabb jel:D
Na ebben az armoury crate nevű dologban, itt mutatja, hogy hány fok. 2 perce húztam ki 50fokról felment már 55re,pedig csak az asztalon vagyok, semmilyen app nem megy.
Alul ott van, hogy silent performance, és turbo mód, de a turbo nem elérhető. Ha bedugom a zsinórt, akkor igen. Meg van a manuális, de én nem tudom hogy mit kell beállítani. A GPU mode ultimatera van rakva, a fan speed pedig áll, nem megy. Se a gpu se a cpu fan. Azóta már felment 57 fokra a gpu
A cpu pedig65 fok környékén van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!