Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox cloud gaming játékhoz...

Xbox cloud gaming játékhoz lekell tölteni a gépemre a játékot?

Figyelt kérdés
Pc-n játszanék, most ismerkedek vele. Jó akármilyen kontroller hozzá?
2023. febr. 14. 05:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. febr. 14. 07:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Jó net kell hozzá.

Kontroller esetében meg tiltva nincs semmi viszont csak azokat garantálják, hogy működnek amik Xbox-al is működnének, akár külsős gyártótól származó, de MS által jóváhagyott darabok.

2023. febr. 14. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:
A Fortniteot kipróbálhatod teljesen ingyen az xbox.com/play oldalon böngészőből vagy Xbox Appból. Csak egy ingyenes MS profil kell hozzá.
2023. febr. 14. 13:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Még annyi, hogyha előfizetem az ultimate csomagot első hónapba 300 ft-ér akkor lemondhatom a következőbe,?
2023. febr. 15. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lemondhatod persze. Azonnal is és akkor a fizettett hónap megmarad. Az account.microsoft.com-on tudod menedzselni. Az "ismétlődő számlázás"t kell kikapcsolnod, mert ha konkrétan lemondod akkor az azt jelentené, hogy visszakéred a pénzt és szakítsák meg azonnal.

A Stream sokban függ a nettől és a játéktól, nekem volt olyan ahol észre se vettem meg olyan ami kb játszhatatlan volt.

2023. febr. 15. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó net kell hozzá meg egy kontroller, vagy ha telefonon játszol akkor vannak érintőképernyős irányítást támogató játékok.
2023. febr. 15. 23:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!