Hogyan lehet az Aero (Windows Vista és 7) témát "kényszerítetten" engedélyezni?
Figyelt kérdés
VirtualBoxban gyenge a virtuális GPU, és az Aeroban ezért nem működnek az átlátszóság effektusok. Valahogy rá lehet erőltetni, hogy mindenképp menjen az átlátszóság? A teljesítményvesztés nem érdekel, úgyse használom semmi komolyra. A videó memóriát már próbáltam nagyobbra állítani, azzal nem ment, meg a VirtualBox Guest Additions-t is feltelepítettem, de nem jó. Az a baj, hogy a gazdagép se valami komoly, Core 2 Duo és chipsetbe integrált krumpli GPU, szóval lehet azon se menne, ha közvetlenül a gépen futna, bár nem tudom, nincs üres HDD-m vagy SSD-m, így nem tudom kipróbálni.2023. febr. 13. 18:22
2/3 P.O.C. válasza:
Sehogy. De ha annyira fontos vegyél bele valami lom használt VGA -t. Egy menzás ebéd aráért kapsz már olyat, ami futtattja az AERO -t.
3/3 anonim válasza:
Engedélyezd a 3D gyorsítást, húzd fel a videómemóriát 256GB-ra, majd a virtuális gépen belül telepítsd fel a Virtualbox Guest Additionst. Így működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!