Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7-re van Sötét téma...

Windows 7-re van Sötét téma úgy hogy az Aero felület megmarad?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Mostanában nagyon sokat töprengek azon hogy kipróbáljam e a gépemen a Windows 7-et. Majd meglátom hogy megcsinálom e, de akkor már előre megkérdezem hogy létezik e olyan sötét téma a Windows 7-hez ami az Aero felületet 100% meghagyja?
2022. nov. 15. 21:21
 1/3 Radzeer válasza:
Szerintem ne próbáld már ki a Windows 7-et, nagyon régi és nincs számottevő előnye, viszont rengeteg be nem foltozott biztonsági rése lehet. Ha régi a géped és attól félsz, újabb Windows nem fog menni rajta, akkor még mindig a 8.1-es ennél jobb választás.
2022. nov. 15. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Olyan régi gép hogy indokolja a Win7-et? Csak mert előnyt nem fogsz látni.
2022. nov. 16. 05:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem. A gépem simán viszi a Win 10-et nem arról van szó. Csak szerintem a Win 7 sokkal jobb volt minden téren, a kinézete is szebb volt szerintem, illetve azzal még semmi bajom nem volt a Win 10-ben meg mindig Hiba, ez a baja, az a baja, ez fagy ki, ez nem indul el STB. És még olyan is volt hogy nem indult el a Rendszer csak az a Karika körözött az Windows logo alatt. És semmi en Rendszerfájl nem hiányzik elvileg. Szóval szerintem a Win 7 Sokkal jobb volt, csak hát már sajnos nincs rá támogatás. Pedig én még máig azt használnák. A 8.1-et is próbálgattam más gépeken, az sem volt rossz. Lehet hogy egyszer azt fel fogom rakni a gépem-re. De én sok előnyt látok a Win 7-ben még a mai napig is, csak már nem biztonságos. Illetve ezek a rohadékok 2023.1. valahányadikán is leszedik a támogatást a Win 8.1-röl UHHHHHH
2022. dec. 25. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!