Vissza kell vegyem tőle?
Eladtam egy laptopot 2napja 180ért, nálam tökéletesen működött
A vevő tesztelhette minden módon (megis tette) majd 2nap után ma mondja h ha akkuról megy és elindít egy nagyobb terhelésű dolgot akkor shutdownol a gép
Fogalmam sincs mibaja, használtam akkuról nem volt probléma
Jó laptoppal ment ki az ajtó, rossz laptopot vegyek vissza?
nehezití a dolgot, hogy külföldi diák
Nemvolt adásvételi, és semmi ilyesmi
Garanciát sem adtam
Felajánlottam neki, hogy vissazveszem de nem teljes áron
Látszik nem vagy elég dörzsölt ebben. Én már kikupálódtam az évek alatt.
Eleve úgy adok el használt hardvert, hogy beleírom a hirdetésbe, hogy nincs semmilyen visszavásárlás. Eljön, kipróbálja, kifizeti és ennyi. Vagy ha nem tud eljönni, akkor csinálok terhelést, kap róla videót vagy képet és szintén ennyi.
Rengetegen próbálkoztak már be nálam az évek alatt. Volt aki simán buta volt és úgy vette meg a hardvert, hogy fogalma nem volt arról, hogy kompatibilis e a gépével vagy sem.
Volt olyan aki szerintem csak megbánta, hogy kiadott egy csomó pénzt és gyorsan vissza akarta csinálni a "baklövését". A legjobb az nem is olyan régen történt: eladtam egy ARGB-s toronyhűtőt, átvette az ember a csomagot, kaptam róla az emailt, 1 óra múlva hív, hogy szar a hűtő mert nem világít.
Kétlem, mert kb. 2 hónapot futott össz-vissz (35 ezer forintos márkás hűtő) 3 év garanciával amit oda is adtam neki kinyomtatva. Jó ha tényleg szar, akkor ott a garancialevél intézze és kap egy újat.
Nem, nem, ő inkább visszaküldi postán de előtte utaljam vissza neki a pénzt 🤣
Csak van egy kis bibi vele, mert az ARGB 4 pin-es csatlakozóját "levágták" mert azt hitték kontakthibás. Mondom oké, leraktam a telefont és letiltottam mindenhol.
Szerintem nem támogatta az alapja az ARGB-t és valami külső tápot akartak rábarkácsolni, azért vágta le a csatlakozót. 5V helyett meg 12V-ot engedtek rá, amitől el is égett az összes dióda 😁
Nem mondom, hogy a te embered is sumákol valamit, de jobb résen lenni. Mond neki, hogy csináljon videót a jelenségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!