Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asus Transformer Mini (vagy...

Asus Transformer Mini (vagy Asus T-102-HA) működése hogyan gyorsítható?

Figyelt kérdés
Kérlek, csak akkor szólj hozzá, ha valóban képben vagy. Köszi. Elég sok kört futottam már, úgy tűnik a memóriája nem bővíthető, mert egybe van építve benne minden. Haszbálok hozzá egy 64 G-s memóriakártyát, az asztal gyakorlatilag üres, és mégis elképesztő lassú. Gyakorlatilg használhatatlan ebben a formában. van ötleted, mit lehetne tenni vele?

2023. febr. 11. 16:52
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

sehogy

2016 os Atom proci ennyit bir

illetve velhetoen, ha nem idovel lett egyre lassabb

szerviz tud akkor segiteni talan

de olyan regi es gyenge hogy megeri? Ugy hogy lehet nem lesz jobb

erdemes letesztelni stresszel

hozza e azt amit masnal

ha nem akkor valami hibaja van aminek javitasi ara aligha erne meg mikor ujat is vehetsz valami modern tabletet

manapsag nem veletlen nincsenek Atom procik, meg regen se voltak olyan elterjedtek

mivel ma mar extra kis fogyasztassal is nagyon eros procik is vannak

2023. febr. 11. 17:16
 2/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

pl egyik legolcsobb utod

egesz jo gep, kar hogy 4GB al elrontottak, es boviteni se lehet

8GB al tokeletes lenne akinek ilyesmi kell, kis erinto kepernyo es hosszu uzemido

2023. febr. 11. 17:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazából sosem volt atomgyors, de mostanában még lassabb, mint volt. Nekem nem az érintőképernyő a lényeg, hanem az, hogy nagyon kicsi, könnyű (így könnyen szállítható). Amikor vettem, még az volt szempont, hogy Windows-zal fusson, ne androiddal, mert munkaeszköz, nem játék - lenne, ha használható lenne. De így is az a vége, hogy a nagy laptopot cipelem magammal.
2023. febr. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!