Hogyan lehet megosztani a TV képernyőjét (kábelek nélkül) a laptoppal is?
Figyelt kérdés
Amikor a számítógépet használom, háttal ülök a TV-nek, így kitaláltam, hogy valahogy meg szeretném osztani a TV képernyőjét a laptoppal, csak nem tudom, hogyan lehetne ezt kivitelezni. Az a cél, hogy pont azt lássam, ami éppen a TV-n is megy, legyen az éppen streaming szolgáltatás, TV-s applikáció, vagy akár kábelcsatorna. Tudtok ebben tanácsot adni nekem?2023. febr. 11. 08:11
1/6 anonim válasza:
Sehogy. Gépre meg elérhető az összes streaming szolgáltató.
3/6 Nyam2007 válasza:
Ha okostévéd van akkor ki tudod vetíteni mint telefonról
4/6 anonim válasza:
A TV pontos típusszáma nélkül sehogy. Annak birtokában lehet megmondani, hogy milyen megosztási technológiákat tud az adott, konkrét televíziókészülék. Ha nem okostévé, akkor szerintem max. kábellel(kábelekkel), ha egyáltalán valahogy, amúgy vezeték(ek) nélkül sehogy.
5/6 anonim válasza:
Nem, a tv képernyőjét nem lehet megosztani más eszközre. Ez csak fordítva működik: más eszközök képernyőjét tudod megosztani a tv-re.
Ha gépen akarsz tv-zni, akkor a szolgáltatód online stream-jét tudod nézni, vagy csinálsz egy saját tv szervert, amit elérsz online (valamilyen hálózati tv vevő, ami kompatibilis a szolgáltatóddal). Esetleg usb-s tv vevő.
Leginkább digi-vel oldható eg meg, mert csak nekik van egyszerű dvb-c koax kábeles szolgáltatásuk.
Így Kb marad az egyetlen értelmes választás a szolgáltatói stream.
6/6 anonim válasza:
Airplay-el át tudod tükrözni a képernyőt tv-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!