Hogyan tudnám megosztani a gépem képernyőjét a tv-vel?
Figyelt kérdés
Van egy LG tv-nk ahol wifi is van. azt tudom hogy kell faljt megosztani, vagyis lejátszani, ha a gepen jobb klikkelek egy video vagy kép faljvra akkor ott van hogy "play to" "[LG][TV]" es akkor lejatsza azt a tv-n. en azt szeretnem hogy a kepernyot ossza meg, hogy a gepemen az internetről tudjak lejátszani filmeket. Ezt lehetseges valahogy programok nelkul?2014. máj. 6. 14:24
1/9 Tengor válasza:
Kösd össze HDMI kábellel! (vagy olyannal, ami épp beleillik mindkét eszközbe)
2/9 madmaxx válasza:
lényegében desktop cloning, v. extensiont akarsz, kösd össze a gépet a TV-vel egy HDMI kábellel, maga a windows nem igen támogatja másképp
3/9 A kérdező kommentje:
Internetel (wi-fi)-el nem lehet? :(
2014. máj. 6. 14:45
4/9 Tengor válasza:
Program nélkül biztosan nem.
Keríteni kell egy programot, ami tudja streamelni a PC képét. Ilyenből Dunát lehet rekeszteni.
5/9 A kérdező kommentje:
De a tv-nek kicsi a memoriája, és nem tudom oda hogy kell felrakni. Van rajta skype, meg youtube, de azok biztos más mind ami a gépekre megy!
Valahogy segitenétek megoldani? :)
2014. máj. 6. 15:00
6/9 Tengor válasza:
A PC-ről kell streamelni. A TV csak tölti, mint ha youtube-ot néznél.
7/9 A kérdező kommentje:
És azt hogy kell?
2014. máj. 6. 16:06
8/9 Tengor válasza:
Keresel olyan programot, ami ezt tudja és még a TV is szeretni fogja.
9/9 A kérdező kommentje:
találtam az intel WiDi-t de mikor letöltöm és instalalom, probálom megnyitani és azt irja sérült faljv
2014. máj. 6. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!