Mi eszi a processzort?
hello!
avast Antivirus server és a avast service ez a 2 mi akar lenni pontosan? mert 100!-ra le terheli a processzoromat! már 1 órája csak ez megy. nem tudom le állitani se. ha pedig újra indítom a gépet akkor is folytatja tovább!
szerinted ennyire hülye vagyok? tudom mi az a avast de még is mit csinál hogy 100%-ra le terheli a processzort? vírus kereső nincs be kapcsolva se semmi más. Csak le töltöttem a programot. És ahogy feltelepitettem már a processzor 100% tekert!
Gondoltam majd nemsoká helyre ál az egész. De egy órája fut ez az egész szar!
#3 azt mondja, hogy aki avastot használ, az hülye, csak valamiért ezt sem tudtad kilogikázni, hogy ezt mondja.
egyetértek vele. az avast a legrosszabb dolog, ami ma egy számítógépen lehet. több idegességet okoz, mint bármilyen vírus, cserébe teszteken semmi előnyt nem tud felmutatni a windows saját védelméhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!