Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi eszi a processzort?

Mi eszi a processzort?

Figyelt kérdés

hello!

avast Antivirus server és a avast service ez a 2 mi akar lenni pontosan? mert 100!-ra le terheli a processzoromat! már 1 órája csak ez megy. nem tudom le állitani se. ha pedig újra indítom a gépet akkor is folytatja tovább!

2023. febr. 7. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Oda van írva, hogy avast...
2023. febr. 7. 17:22
 2/5 A kérdező kommentje:

szerinted ennyire hülye vagyok? tudom mi az a avast de még is mit csinál hogy 100%-ra le terheli a processzort? vírus kereső nincs be kapcsolva se semmi más. Csak le töltöttem a programot. És ahogy feltelepitettem már a processzor 100% tekert!

Gondoltam majd nemsoká helyre ál az egész. De egy órája fut ez az egész szar!

2023. febr. 7. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
#4 Alapból van vírusírtó rajta, Defendernek hívják. Bőven elég egy átlagos felhasználónak. Töröld le az Avastot és kész.
2023. febr. 7. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Az avast maga egy hulladék foshalmaz már bocsánat inkább a vírus kategóriába való minél hamarabb töröld le és használd a defendert alapból jobb is mint az avast és nem eszi meg a gépet
2023. febr. 7. 18:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

#3 azt mondja, hogy aki avastot használ, az hülye, csak valamiért ezt sem tudtad kilogikázni, hogy ezt mondja.

egyetértek vele. az avast a legrosszabb dolog, ami ma egy számítógépen lehet. több idegességet okoz, mint bármilyen vírus, cserébe teszteken semmi előnyt nem tud felmutatni a windows saját védelméhez képest.

2023. febr. 7. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!