Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Idősebb vagyok. Vennék egy...

Idősebb vagyok. Vennék egy okostelefont, csak a bank erőszakossága miatt..., meg fizetés boltban. Legegyszerűbb olcsó, de azért aránylag jó telefon?

Figyelt kérdés
Nem fogok fb-zni rajta stb., semmi extra, nem is látok jól olvasó szemüveg nélkül...

2023. febr. 7. 11:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Boltban fizetni bankkártyával is lehet (érintéssel). Én ugyan okostelefon-párti vagyok, de egyik sem olyan egyszerű, ez a sok funkció ára. De ha ragaszkodsz hozzá, a fizetéshez az NFC funkció (chip) megléte szükséges, ez nem jellemző a legolcsóbbakra.
2023. febr. 7. 12:05
 2/22 anonim ***** válasza:
0%

Kaphatóak nagy nyomógombos telefonok:

[link]

semmilyen érintőkijelző, zavaró alkalmazások, szimpla mobiltelefon.

2023. febr. 7. 12:10
 3/22 anonim válasza:
100%

Igazabol kb mindegyik "egyszeru" mert egy kaptafara mennek az androidos telefonok. Ha megfogadsz egy jotanacsot, akkor egy kozepkategorias telefont veszel, mert mivel neked nem annyira lenyeges a trendiseg, igy a fo szempontod az lenne, hogy minel kesobb kelljen lecserelned a telefonod. Egy nem legolcsobb kategoriaju, viszonylag friss androidos telefonnal meg sokaig tamogatott lesz a bank applikacioja /simple, MKB/ es az akkumulatora sem fog hamar gallyra menni.

Sokan elkovetik azt a hibat, hogy megveszik a legolcsobb, kifutoban levo dzsuva samsungot, aztan a fentebb emlitett okok miatt jon a csalodas.

2023. febr. 7. 12:11
 4/22 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem mivel akarnak átverni téged a bankosok. Fizess nyugodtan a bankkártyáddal. Biztosabban működik, mint a telefonos.

Tehát nem kell hozzá telefon. Sőt általában szarakszik is az NFC-s fizetés, mert kidob az app, épp nem akar kapcsolódni, bezárja az akkukímélő, vagy csak olyan kedve van. Nincs jó tapasztalatom az NFC telefonos fizetéssel. Mindig meg lehet oldani amúgy , csak nem jó mikor bogarásznom kell a telefonban, és már a 3. alkalommal is elutasít a terminál, és újra kell indítania a kasszásnak az tranzakciót, mögöttem meg 20-an várnak, hogy sorra kerülhessenek...

2023. febr. 7. 12:15
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
2# van NFC-s nagyifon? hogyan állítod be rajta a fizetést?
2023. febr. 7. 12:20
 6/22 anonim ***** válasza:
30%
#5: Miért KELLENE NFC-s fizetést beállítani? Kötelező? A fejéhez fegyvert tartanak?
2023. febr. 7. 12:23
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
#4 szerintem nem NFC-re gondolt, hanem a netbankos bejelentkezéshez kell
2023. febr. 7. 12:30
 8/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Igen netbank stb.

3< Középkategóriás..., kb milyen? Megköszönném az ajánlást is.

2023. febr. 7. 12:50
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
A samsung a53 5g még mindig az egyik legjobb vétel.
2023. febr. 7. 13:01
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

a kérdésből idézek: „meg fizetés boltban”

ahhoz NFC kell.

2023. febr. 7. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!