Idősebb vagyok. Vennék egy okostelefont, csak a bank erőszakossága miatt..., meg fizetés boltban. Legegyszerűbb olcsó, de azért aránylag jó telefon?
Kaphatóak nagy nyomógombos telefonok:
semmilyen érintőkijelző, zavaró alkalmazások, szimpla mobiltelefon.
Igazabol kb mindegyik "egyszeru" mert egy kaptafara mennek az androidos telefonok. Ha megfogadsz egy jotanacsot, akkor egy kozepkategorias telefont veszel, mert mivel neked nem annyira lenyeges a trendiseg, igy a fo szempontod az lenne, hogy minel kesobb kelljen lecserelned a telefonod. Egy nem legolcsobb kategoriaju, viszonylag friss androidos telefonnal meg sokaig tamogatott lesz a bank applikacioja /simple, MKB/ es az akkumulatora sem fog hamar gallyra menni.
Sokan elkovetik azt a hibat, hogy megveszik a legolcsobb, kifutoban levo dzsuva samsungot, aztan a fentebb emlitett okok miatt jon a csalodas.
Nem értem mivel akarnak átverni téged a bankosok. Fizess nyugodtan a bankkártyáddal. Biztosabban működik, mint a telefonos.
Tehát nem kell hozzá telefon. Sőt általában szarakszik is az NFC-s fizetés, mert kidob az app, épp nem akar kapcsolódni, bezárja az akkukímélő, vagy csak olyan kedve van. Nincs jó tapasztalatom az NFC telefonos fizetéssel. Mindig meg lehet oldani amúgy , csak nem jó mikor bogarásznom kell a telefonban, és már a 3. alkalommal is elutasít a terminál, és újra kell indítania a kasszásnak az tranzakciót, mögöttem meg 20-an várnak, hogy sorra kerülhessenek...
Köszönöm. Igen netbank stb.
3< Középkategóriás..., kb milyen? Megköszönném az ajánlást is.
a kérdésből idézek: „meg fizetés boltban”
ahhoz NFC kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!