Ncore hogy köthet megállapodást a magyar médiával, hogy egyes tartalmak ne kerüljenek fel?
12, iiiiiigen?
Ezért büntetik durván Európaszerte? Ezért van valahol a Fülöpszigeteken az nCore szervere? Ezért csuktak le 1-2 éve egy nCore üzemeltetőt?:D
Azért nem kell túl nagy ész ahhoz, hogy tudd, hogy ha egy fizetős terméket ingyen beszerzel, az bizony nem legális:D
Akkor olvass utána, hogy mi a "torrentezés".
És ne keverd bele a jogvédett tartalmakat, mert az egy más tészta.
Egyébként itthon nem tiltott a jogvádett tartalmak saját célú felhasználásra való letöltése, másolása. A probléma akkor kezdődik, ha azokat továbbadod/feltöltöd/árulod.
Analógia: az autózás is törvénytelen és üldözendő? (hiszen sokan használják bűnözéshez)
Ne fordítva ülj a lovon! Nehogy már az okozat megszüntesse az okot!
15, ok, tisztában vagyok vele, hogy maga a torrentezés pusztán egy eszköz arra, hogy egy fájlt átküdlj egy másik gépre/szerverre. Ha akarom becsomagolhatom a családi fotóimat és átdobhatom anyámnak így és ez nem illegális.
Ez tény.
De az nCore-on jogvédett tartalmak vannak. Még az feltöltési szabályzatbani s benne van, hogy olyan cuccot ne rakjunk fel, ami amúgy egyébként is elérhető ingyenesen.
Értem én, hogy okos akartál lenni, és amúgy valóban nem helytelen amit állítottál, de légy tekintettel a kontextusra is. Ugyanis nCore tekintetében a torrentezés bizony igen nagy eséllyel jogvédett tartalom továbbítását jelenti, ami bizony nem legális, mint azt írtad is.
Én #11 és #13-ra reagáltam: "a torrentezés illegális"
Az nCore-t nem kevertem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!