Ncore hogy köthet megállapodást a magyar médiával, hogy egyes tartalmak ne kerüljenek fel?
Egyezményről nem tudok, támogatják a magyar előadókat, ez rá a duma.
Valójában szerintem az lehet a háttérben, hogy ha meg mernék tenni, kicsináltatnák őket a hatóságokkal.
Amúgy más magyar torrent oldalak ezt telibe szarják, és mehet minden is.
Hatóságokkal nem tudják kicsináltatni, akkor már rég nem létezne az oldal. Valószínű nem is tudják pontosan hol a szerver illetve ha ország szinten tudják is olyan ország ami jogilag nem ad lehetőséget a hazai hatóságoknak a cselekvésre.
Másrészt meg valószínűleg simán csak fizettek nekik, hogy ne engedjék feltenni, rengeteg oldal reklámoz náluk pl, velük is biztos hogy szerződéses kapcsolatban vannak, szintén anyagi okokból....
Koszi a valaszokat :)
Hat ja, mindenesetre fura.
Meg az is, hogy pénzfogadásra korabban egy kamu szlovák képküldő oldalt uzemeltettek, amin ha elofizettel premium csomagra, akkor kaptad az ncore premiumot. Ez az evek soran tobbszor valtozott, asszem regebb is, de talan most is egy tarskereso oldalnak alcazva szedik be a pénzt. Gyanus, hogy illegalisan akarhol is vannak, de mindenesetre ez is eleg erdekes.
#9:
Nem kötelező NCore premiumot venni, egyszer vettem a 7 éves tagságom alatt egy hónapot, vagy 3 hetet, mert úgy tudtam meghívót küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!