Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem látom hogy miért...

Miért nem látom hogy miért nincs tárhely a gépemen?

Figyelt kérdés

Szeretnék tárhelyet a gépemre mivel sok játékot töltök rá le. Kerestem hogy mit lehetne letörölni majd észrevettem hogy 80gb-t foglal egy mappa: felhasználók, azon belül a nevem amit nem mindanék el. Ezen belül azonban ha kijelölök mindent azt írja hogy csak 10gb. Ez mitől van?

Semmit nem értek hozzá.

2023. jan. 30. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2023. jan. 30. 22:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi ez segített. A 80gb-s mappa az appdate volt. Az ilyen rejtett mappákból ugyanúgy lehet törölni dolgokat vagy az csinál valami bajt?
2023. jan. 30. 22:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Lehet persze, de ha nem tudod, hogy mit törölsz, akár még haza is vághatod a rendszert. Általában a rejtett mappa nem véletlenül rejtett.
2023. jan. 30. 22:20
 4/12 anonim ***** válasza:

appdate? Nem update?

Windows a frissítésnél a régi fájlokat egy rejtett mappába pakolja. A backup miatt, hogy ha valami gebasz van akkor vissza tudja állítani a régi rendszer fájlokat. Ezt az ideiglenes rejtett mappát törölni szokta magától egy idő után. Manuálisan is lehet törölni egyébként.

2023. jan. 30. 22:22
 5/12 A kérdező kommentje:
A mappa neve app date
2023. jan. 30. 22:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Appdata
2023. jan. 30. 22:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezek általában a játékok frissítései, meg mindenféle mentés.. tele hülyeséggel.. hála a windowsnak.. Enyém is 80 körül foglal.. múltkor a rendszernek csak 200gb-ot hagytam, tele volt játékkal a gépem, és minél többet játszottam, annál többet foglalt.. Újra kellett raknom a gépet, hogy több helyet hagyjak neki.
2023. jan. 30. 22:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy date vagy data. Az appdata mappa alkalmazás fájlokat tartalmaz. Ha nem értesz hozzá, akkor semmit ne törölj onnan, mert simán kinyírhatod az op rendszert.
2023. jan. 30. 22:31
 9/12 anonim ***** válasza:
48%

A windows mappa is sokat foglal.

Azt is töröld csak hogy biztos legyen az eredmény.. 🤣🤣🤣

2023. jan. 30. 22:42
 10/12 A kérdező kommentje:

Nincs valami program ami kiválasztja melyik törölhető melyik nem? Mert azt nem bírom elhinni hogy van egy külön Windows mappa 50+gb-vel és amellé csak az foglal még 80-t.

Biztos van benne sok hülyeség is, csak nem tudom melyik

2023. jan. 30. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!