Macbook gépemen be van telve a tárhely, frissíteni nem tud, de azt írja ki, hogy az icludba még van hely. Akkor hova vannak mentve a dolgok?
Sajnos nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz és a gép is viszonylag új, sok mindent mentettem rá..
Ha rámegyek a beállításoknál az icloudra, akkor be van x-ve a fotók, azt írja lent a sávban, hogy “icloud tárhely: 5 gb (4,99 gb elérhető)”
De a frissítést sem lehet rajta csinálni mert azt írja arra sincs elég hely, + szeretném a telefonomról a képeket a gépre tölteni és nem fogadja őket.
Teljesen le van lassulva.
De így szerintem felesleges több iclud tárhelyet venni ha azt írja még van hely. De nem tudom máshol tárolni a képeket róla.
Próbáltam pendrivokra menteni de azt is már annyira belassulva csinálja már ha tölti.
Az a baj a telefonom is be van telve.
Mit tegyek? Teljesen tehetetlennek érzem magam
"Akkor hova vannak mentve a dolgok?"
Tám a gépre? :D
"Mit tegyek?"
Hát ki kéne törölni pár felesleges dolgot nem?
Vegyél egy külső merevlemezt és arra át kell töltögetni a sok elmentendő dolgot.
Bal felül alma menü -› Mac négyjegye -› Tárhely -› Kezelés. Itt nézd meg mi foglalja a helyet.
A 4,99GB az iCloudban azt jelenti, hogy az üres.
5 giga az semmi... Ha felraksz az iCloud Driveba ennyit, attól a probléma megmarad.
Milyen gép, mekkora tárhely?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!