Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megnyomtam az fn+prt sc -t...

Megnyomtam az fn+prt sc -t mert hirtelen kellett egy kepernyofotot keszitenem. hol talalom a kepet?

Figyelt kérdés
bocsanat akinek ez nem tetszik hogy nem tudom

2023. jan. 23. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"PrtScn: Képernyőkép készítése a teljes képernyőről, majd a vágólapra másolása."

Forrás: A Windows billentyűparancsai ( [link] )

Szóval a vágólapra került, amit valamilyen képszerkesztőbe - például Paint-be - be tudsz illeszteni, majd el tudsz menteni valamilyen képformátumban (PNG-ben JPG-ben,...)

2023. jan. 23. 23:16
 2/5 anonim ***** válasza:
vagy beillesztheted ctrl-v -vel egy Word doksiba is.
2023. jan. 23. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
vagy paintbe
2023. jan. 23. 23:27
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Hát ööö, csak simán Prt Scr-t kell nyomni. Fn pedig a másodlagos funkciókhoz. Ha neked a Prt Scr másodlagos, akkor nem szóltam.

Vágólapon van, Paint megnyit, Ctrl+V, lehet is menteni. Jövőben pedig egyszerűbb a Win+Prt Scr-t használnod, az a képet rögtön menti a Képek mappába.

2023. jan. 24. 05:24
 5/5 anonim ***** válasza:
a vágólapon találod
2023. jan. 24. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!