Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám ki törölni ??

Hogyan tudnám ki törölni ??

Figyelt kérdés
Nos elkuldtem egy lenyegtelen fotot egy ismeretlennek,vagyis hát egy lánynak akitől nadrágot akartam volna venni es a beszélgetést le screenshatoltam de veletlenul neki kuldtem nem a barátomnak.de ugy hogy közben kameráztunk es a fejünk is látszik.de mindegy is csak nagyon zavar ..probaltam viszza vonni de nem lehet mert azt irja eltávolítás magadnak gondolom azért mert nem ismim..ha vki tud valamit akkor irja le pls.kosziii

#Kepernyofoto#torles#sos#
2020. szept. 21. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem azért nem tudod törölni, mert nem ismerősöd, hanem mert túlléptél az időkereten. Ha jól emlékszem, 5 percig lehet törölni teljesen (vagy 10 talán maximum). Utólag sehogy nem tudod, megkéred az illetőt, hogy nála is törölje ki, hátha lesz olyan rendes.
2020. szept. 22. 00:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Van bárkinek is bármi haszna abból a képől? Ha nem, akkor nem fognak belőle biztonsági mentéseket csinálni se CD/DVD/Blu-Ray-en se külső HDD-re.

Nem tudom miért gondolja sok ember, hogy az ő élete annyira fontos, hogy az bárkit is érdekelne... :-) Esetleg 1-2 óráig... (vagy percig?)

2020. szept. 22. 09:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Nincs csak latszunk rajta...nem gondolom ugy. Csak szimplám zavar ennnyi.de kitörölte már azert kosziii
2020. szept. 22. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Tényleg bocsánat, csak nem bírom ki...

"Hogyan tudnám ki törölni ??"

Régen csutkával megoldották, de manapság már van 3-rétegű Zewa is!

:-)

2020. szept. 22. 10:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Te mekkora barom vagy😂😂 anno jo volt a falevèl is. Nem igaz ?
2020. szept. 22. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!