Melyik bányászgép hozza vissza leghamarabb az áràt ha ingyen van az áram?
Lehet asic miner is, bármilyen altcoin. A lényeg ha most kéne max 600 000 forintért gépet venned de az áram ingyen lenne, mi vennél?
A kripto halott, becsődölt, átverés stb... most hagyjuk.
Lehet, hogy a kérdező egy olyan helyen lakik, ahol nem kell rezsit fizetnie.
(Pl. én is szobát bérlek, fix áron, külön rezsi nélkül (bele van kalkulálva a havi fixbe)
De az tuti, hogyha valami folyamatos nagy fogyasztót használnék, az feltűnne a tulajnak, és nem úsznám meg a lakbér emelését.
"Lehet, hogy a kérdező egy olyan helyen lakik, ahol nem kell rezsit fizetnie."
Azért ilyen helyeken szoktak némi záradékok szerepelni a szerződésben, hogy pl. csak adott fogyasztásig nem kell fizetni a rezsiért, vagy ha nem, akkor nagyon hamar szerződést bontana vele. Persze, tudom, a kérdés elméleti..
600 ezerért meg olyan bányagép, ami megéri? Háááááát.... Annyiért nem kapsz olyat, ami belátható időn belül behozza az árát.
Ettől függetlenül nem szólnám le a kriptovalutákat, még akkor sem, ha most épp mélyponton vannak. Valaminek attól lesz értéke, hogy közmegegyezés alapján értéket adunk neki. Technikailag a 20 ezer forintos bankjegy is csak egy darab papír...
Viszont bányászat helyett én inkább a vásárlásban látnék fantáziát. Persze, szem előtt tartva, hogy lehet, hogy elbukod. A kripto ugyanis egy nagyon kockázatos vállalkozás. Lehet, hogy nagyot nyersz vele, de az is lehet, hogy nagyot veszítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!