Most hány millióból lehetne olyan bányászgèpet èpíteni, ami termelne annyit amiből meg tudok èlni?
Ömmmmmm 2-es. Kriptovalutáról van szó.
Látom a modik sem értetteék, a számtech kategóriába kellett volna tenni.
"A fent írt összeg már az áramdíj kifizetése után kézben maradó pénz."
Pont ez nem igaz, mármint az a része, hogy az a pénz a kezedben lesz. Sokra megy a kriptóval ha épp egy doboz tejet nem tud belőle venni, szóval jön az a része, hogy valami normális, elfogadott pénzre is kell ahhoz váltani, hogy megélhessen belőle.
Jó, akkor ha ennyire okos vagy akkor írd le tételesen, hogy mi mennyi hogy miért kivel.
Debíromazilyent... mondod a magadét, de konkrétumot nem tudsz mondani. Én megtettem, nekem ennyi van kézben egy kb annyit érő bányagépből. Persze ez nem a MÁV, vagy MOL ahol minden 10-én csilingel az SMS, hogy megjött az átutalás. Ez egy kalkulált összeg 1 hónapra leosztva. Sokkal több dolgot meg lehet szerezni kriptoval mint gondolod és forintra is át lehet fordítani full legálisan.
A kriptot pedig kereset kiegészítésként kell tekinteni, egzisztenciát építeni rá nem szabad.
:D Lehet belőle kaját venni!
Persze nem a Manyika néni által üzemeltett falusi kis minimarketban.
Aki kriptózásra adja a fejét annak legyen tartaléka amiből fedezi a napi kiadásai és amit feltölt a kriptóból származó bevétellel időközönként.
Akkor kérlek egy Tescot mutass már legalább vagy valami hasonló méretű boltot ahol lehet vele fizetni, na ez menni fog?
Ha nem akkor még mindig ott tartunk, hogy egy kiflit nem tud belőle venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!